PlayPoker 
   
 
 


De ce sa joc poker ?

Pentru ca este un joc fantastic. Te poti distra si poti cistiga bani jucand poker. Contrar opiniei generale, in poker conteaza mult skill-ul jucatorului; bazeaza-te doar pe noroc si vei intimpina probleme. E nevoie de studiu, de exersare, de inspiratie...

De ce poker online? Pentru ca pe internet nu joci impotriva "casei" ci impotriva altor jucatori umani. Pentru ca nu ai nevoie de ochelari de soare pentru a nu fi "citit" de jucatori. Pentru ca te poti "aseza la masa" in citeva minute. Pentru ca poti beneficia de oferte promotionale.

Dar hai sa vedem care sint motivele invocate de Doyle Brunson

Doua motive pentru care pokerul online este rau

1.Unde au disparut tell-urile?
Toti jucatorii buni prefera partidele live. Nimic nu se poate compara cu situatiile in care iti analizezi adversarii din priviri si iei decizii tinind cont si de asta. Mai mult, ii si poti intimida asa.

2. Nu poti cheltui banii imediat
Dupa ce cistigi trebuie sa astepti citeva zile pina vezi banii in buzunar; retragerile nu sint instant.

Opt Motive pentru care pokerul online este excelent

1. Tot timpul gasesti un joc. Non stop. Ring sau turnee sint acolo pentru tine gata sa inceapa. [Mai mult, pe internet poti juca foarte mult heads up... ceea ce in cazinouri nu este posibil (dealeri care sa stea la mese de doar doi jucatori ... gasim mai rar si asta pentru ca nu e profitabil pentru un cazino).] Ai doar o ora la dispozitie dar ai chef de poker? Intri la un ring online.

2. Excelent antrenament pentru cei novice (fun money sau low limits) si pentru cei timizi.

3. N-ai nevoie sa te imbraci si sa iesi din casa. Poti juca din pat duminica dimineata :). Iar unele cazinouri nu te lasa sa intri in trening sau alte tinute lejere.

4. Poti juca la mai multe mese deodata. Daca esti experimentat. Asta inseamna mai multi bani.

5. Rake-ul este mai mic. Si nici nu trebuie sa dai tips dealerilor.

6. Foarte multi sateliti disponibili pentru turneele mari (WPT, WSOP, CPC etc).

7. Optiunea de a juca cu 4-colour-decks (rombul este albastru, trefla verde, restul neschimbate); astfel veti vedea mai usor flushurile posibile.

8. Poti pleca atunci cind vrei de la masa. E drept ca o poti face si in realitate in cazinouri dar acolo iti faci o imagine proasta. Pe internet nu te mai intereseaza acest aspect 
 
Gif Banners
 
 
 
Pariuri Sportive - CoolPortal - Razi pe net - CevaUtil - Stiri Sport - PlayPoker - Statusuri mess
 
gamebookers.com - the better you bet!
 
Bebe mic - Blog Afaceri - Bani Online - Jocuri Online - Poker pe internet - CevaUtil Blog - Videoclipuri
 
 
 
bet365